You are currently viewing ORGANIZACIJA VENČANJA: Sada je lako uz Planera wedding

TVOJ LIČNI ASISTENT U ORGANIZACIJI VENČANJA


PREDSTAVLJAMO: PLANERA WEDDING

Zaprosio te je i ti si, zbog svih magičnih zajedničkih trenutaka, rekla DA.
Počinje……. Uvlači se u svakodnevicu i oblikuje polako, kroz pojedinačne misli koje se sramežljivo javljaju najpre pred spavanje a zatim preuzimaju primat nad svim dnevnim aktivnostima. Venčanje. Organizacija venčanja.
Prelistavaš časopise, na Pinterest-u, odjednom, kao prizvane, pojavljuju se bele vintage haljine, a kada saopštiš najboljoj drugarici da si zaprošena, više nema nazad.
Sve je odjednom preplavljeno idejama i željama koje su vezane za savršeno venčanje, jer, nije to makar kakav događaj, jedan je od važnijih u životu.
Gde god se okreneš, inspiracija je svuda.
Ti imaš ideje, mi imamo alat.

Organizacija venčanja uz najbolji planer

Misleći na sve devojke koje planiraju svoje venčanje i žele da ono prođe opušteno, bez mnogo stresa i uz savršeno usklađivanje postojećih obaveza, dizajnirali smo Planera Wedding , agendu koja u svemu pomaže oko planiranja i organizacije ovog, tako važnog dana.
Oko čega pomaže, pitate se?
Pored svakodnevnih, uobičajenih aktivnosti, odlaska na posao, sport, druženje sa prijateljima, morate da organizujete sastanke sa šminkerom, kozmetičarem, da obilazite restorane, isprobavate venčanicai razmišljate o gostima koje planirate zvati.
Neke poruke su u mailu, neke po notesima a poneke nažvrljane na parčetu papira i u najboljem slučaju zakačene magnetom za frižider.
Kako vreme odmiče, nivo stresa raste srazmerno smanjivanju broja dana do venčanja.
Što je venčanje bliže, ludilo je veće.

Planera wedding postoji upravo sa tim ciljem, da omogući dobru i laku organizaciju, da bude podsetnik, čuvar ideja i da pomogne u realizaciji savršenog dana koji oslikava vašu ljubavnu priču.

Kako ideja dolazi pre svega, njoj je posvećen sam početak Planera Wedding agende, sledi kalendar venčanja gde na mesečnom nivou možete da zapisujete svoje obaveze, a zatim i odeljci o restoranu, muzici, haljini, dodacima, dekoraciji i cveću.
U planeru možete zabeležiti najvažnije kontakte i napraviti listu zvanica, a kako je po dimenzijama vrlo zgodan da se nosi i u torbi, dok putujete na posao sa slušalicama u ušima možete polako da sastavljate i listu omiljenih pesama i prosledite je muzičarima.
Sve papiriće, uzorke i vizit karte možete sačuvati na jednom mestu, u džepu na kraju planera.

Ukoliko planirate da odmah nakon venčanja otputujete na medeni mesec,javite se, imamo fenomenalne predloge destinacija.

This Post Has One Comment

  1. Lea

    Cak i da mi nije neophodan, meni je ideja o planeru toliko lepa kao uspomena koja se cuva na to uzbudljivo vreme

Comments are closed.